Werkkleding inspiratie

XL bedrijfskleding voorziet bedrijven uit diverse sectoren en grootte van werkkleding. Bekijk hieronder een aantal van onze showcases!

De stage-ervaring van Nikki

Een stageplek bij XL Bedrijfskleding; dat klinkt niet alleen interessant, dat is het ook. Tenminste, volgens Nikki dan! Deze topper was de afgelopen weken onderdeel van ons team. Hoe Nikki deze periode heeft ervaren? Dat lees je hieronder! 

Tijdloos, maar toch eigentijds

Soms heb je samenwerkingen die tof zijn, en soms heb je samenwerkingen die héél tof zijn. Een typisch voorbeeld hebben we het afgelopen voetbalseizoen weer mogen ervaren. Dit heeft alles te maken met niemand minder dan Jeroen Rijsdijk, hoofdtrainer van Sparta. Waar we het precies over hebben? Jeroen vertelt het je zelf!

XL Bedrijfskleding X Sparta Rotterdam Golfdag 2024

Op vrijdag 24 mei was het eindelijk zover! In samenwerking met Sparta Rotterdam organiseerden wij de XL Bedrijfskleding X Sparta Rotterdam Golfdag. Samen lunchen, samen golfen, samen borrelen en samen dineren: dé perfecte middag als je het ons vraagt. 

Sparta

Dat vraag om een flexibele instelling van de medewerkers maar ook van de leveranciers. Kleding die er niet alleen goed uitziet maar ook nog eens geschikt is voor verschillende werkzaamheden die de mensen uitvoeren. 

Refresh

Vastgoed is de afgelopen 30 jaar steeds duurzamer ontwikkeld en gebouwd. Hiervoor zijn dus duurzame elementen gebruikt.

Bedrijfskleding voor Huisman Scherming

Wij hebben het voorrecht gehad om Huisman Scherming te voorzien van bedrijfskleding die niet alleen comfortabel en functioneel is, maar ook stijlvol en professioneel.

Bedrijfskleding voor Don Opleidingen

Don Opleidingen is een landelijk opererend opleidingsinstituut waarbinnen cursisten worden opgeleid tot bijvoorbeeld heftruckchauffeur, logistiek medewerker of gekwalificeerd EHBO'er.