Bedrijfskleding bestellen

Inloggen

Eenvoudig jouw nieuwe bedrijfskleding bestellen

Bestel jij bedrijfskleding nog via de e-mail of via excel bestanden? Dan weet je hoe foutgevoelig dit is en dat dit je veel tijd kost. Wil je het anders? Lees dan snel verder hoe wij je tijd en geld helpen besparen S.E.M.

Gepersonaliseerde webshop met enkel jullie producten.

S.E.M. is jouw bedrijfskleding webshop. Hiermee maken we het bestellen van jouw nieuwe bedrijfskleding eenvoudiger, sneller en foutlozer. Bestellingen verlopen digitaal en worden direct ingekocht. en je hebt 24/7 digitaal inzage in orderstatus, pakbonnen, facturen en complete orderhistorie.

Dashboard

Je eigen dashboard; In 1 overzicht de namen en maten van je collega's, je gehele collectie en alle informatie op 1 plek. Jij bent verantwoordelijk maar SEM is uiteraard een systeem wat super makkelijk uit te leggen aan een collega. 

Bestellen en medewerkers beheer

Bestellen doe je in één muisklik. Simpel en makkelijk dus! Alle zorgen die je ooit had als je aan bestellen of bijbestellen dacht in 1 systeem opgelost! bovendien kunnen werknemers heel makkelijk worden toegevoegd. 

Waarom Slim en Makkelijk?

Gepersonaliseerde webshop

Het bestellen van jouw nieuwe bedrijfs-kleding is eenvoudiger, sneller en foutlozer door de gepersonaliseerde webshop.

Bestellingen worden direct ingekocht

Je koopt direct in. Hierdoor gaat er geen tijd verloren en heb je sneller je kleding in huis. 

24/7 digitale inzage in jouw gegevens

Ieder moment van de dag kun je checken wat er is geleverd en aan wie. Zo kun je zelf het moment kiezen om te bestellen. 

Geen foutieve bestellingen

Doordat jouw collectie in S.E.M is opgenomen kunnen er geen foutieve bestellingen meer geplaatst worden

Reviews

Dit zeggen onze klanten over XL Bedrijfskleding.

Stijlvol voor een jonge crew, sinds 2007

Als eetcafé willen we dat we er tof bijlopen. We houden alleen niet van het hele losse. Bij XL hebben we een goeie mix van stijlvolle overhemden en blouses, mooie zwarte T-shirts en hele toffe schorten. Uiteraard kleden ze ook de toppers in de keuken en wordt de ijssalon weer in een heel anders jasje gestoken. Stijlvol is belangrijk, XL zorgt voor het modische tintje.

Eetcafé de Witte: Eetcafé 120 FTE

Groeit met ons mee, sinds 2000

Wij zijn klant vanaf dag1 bij XL. Toen met 30 medewerkers, ondertussen met 130 medewerkers en op 3 vestigingen. XL is meegegroeid en (ont)zorgt ons op ieder gebied. Instructeurs en kantoor medewerkers, iedereen zijn eigen pakket in zijn eigen maat in onze huisstijl

Don Opleiding: Opleidingen 130 FTE

Goed georganiseerd, sinds 2014

We zijn een grote club. Niet iedereen is dagelijks op het hoofdkantoor. Via SEM ( slim en makkelijk) kunnen we inloggen en elke medewerker kan zijn eigen pakket samen stellen in zijn eigen maat. Met het puntensysteem hebben we grip op het budget en met de shop op het feit dat de kleding niet alleen past maar ook geschikt is voor het werk. Een metselaar heeft nu eenmaal andere kleding nodig als iemand die alleen maar binnenwanden zet.

Van Mierlo: Bouwbedrijf 150 FTE

Onderscheiden, sinds 2017

Wij onderscheiden ons flink in de markt. We bouwen woningen in het hogere segment. Onze mensen zijn dan ook hoger opgeleide medewerkers op hun eigen vakgebied en expertise. Die stop je niet in een basic collectie. Een eigen collectie was niet goed werkbaar maar door creatief met ons logo om te gaan voelt het alsof we een collectie speciaal voor ons bedrijf hebben gekregen.

Moerman: Bouwbedrijf ( 15 FTE)

Heel veel keuze, sinds 2008

Wij dragen niet perse functionele kleding. Als IT bedrijf zijn we op een andere manier bezig met kleding. Wij willen gewoon toffe dingen met een subtiel logo. Dat heeft XL meer dan genoeg. ( en in iedere maat, ook heel fijn )

Veneco: IT bedrijf ( 175 FTE)

Custom made inspiratie

XL bedrijfskleding voorziet bedrijven uit diverse sectoren en grootte van representatieve bedrijfskleding. Bekijk hieronder een aantal van onze showcases!

Bekijk onze projecten

Contact

Stel een vraag of bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over onze Slim en Makkelijk of wilt u advies op maat? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0174-643662 of stuur een e-mail naar info@xlbedrijfskleding.nl. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte horeca kledingoplossing voor uw zaak. Bij XL Bedrijfskleding streven we ernaar om uw team te laten stralen in stijlvolle en comfortabele horeca kleding, zodat uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

Afspraak maken