Kleding die meewerkt

Wij werken graag mee aan werkkleding die zorgt voor een professionele uitstraling, comfortabel is en bijdraagt aan veiligheid op de werkvloer!

AFSPRAAK MAKEN IN SHOWROOM

Werkkleding

De juiste broek voor de juiste medewerker. Een magazijn medewerker die de hele dag staat heeft echt een ander paar schoenen nodig dan de man op de heftruck. Bij XL hebben we niet alleen complete collecties, we zorgen ervoor dat de juiste collectie bij de juiste persoon komt. Dat verwerken we in SEM ons slimme en makkelijke systeem. Zo weet je snel en gemakkelijk wat iedere werknemer draagt.

Ons assortiment

De juiste collectie bij de juiste persoon

Bij XL Bedrijfskleding hebben we niet alleen complete collecties, we zorgen ervoor dat de juiste collectie bij de juiste persoon terecht komt. Dat verwerken we in SEM en dan weet iedereen voortaan wie wat draagt.

In onze showroom stellen we de collectie samen, gebaseerd op uw wensen, uw mensen en onze ervaring.

OXXA duurzame werkhandschoenen

XL Bedrijfskleding levert óók duurzame werkhandschoenen van Oxxa. Met de persoonlijke beschermingsmiddelen van OXXA® bescherm je veel meer dan alleen je lichaam. Nu ook met aandacht voor het milieu en de samenleving. Zo biedt OXXA® totale bescherming. 

Wat maakt OXXA® Eco producten duurzaam?

  • Natuurlijke en hernieuwbare materialen voor handschoenen en verpakkingen
  • 100% CO2 neutrale verscheping
  • Reductie in verpakkingsmateriaal en reductie in plastic
  • Gebruik van groene energie, waterbesparing en waterrecycling tijdens productieproces

Oxxa biedt niet alleen een duurzame oplossing, maar is hiermee in prijs en kwaliteit ook nog eens scherper en beter dan diverse conventionele alternatieven.

Onze merken

Waarom XL Bedrijfskleding?

Herkomst

45% van onze kleding wordt gemaakt in Europa. Met name Portugal maar ook Macedonië en Polen zijn landen met een zeer hoog niveau van produceren.

Verantwoord

Wij werken alleen samen met producenten die dagelijks bezig zijn met het welzijn van natuur, omgeving en medewerkers! Alle bedrijfskleding die wij leveren wordt geproduceerd door merken die een Code of Conduct hebben ondertekend of lid zijn van Fair Wear of andere organisatie.

Recyclen

Na de draagperiode levert u de kleding gewoon bij ons in! Samen zorgen we dat uw kleding weer grondstoffen wordt en hergebruikt kunnen worden in de volgende fase.

Duurzaam

Als u kwalitatieve kleding koopt, is deze geschikt voor een specifieke taak en zit deze comfortabel. Goede kleding gaat 3x tot 10x langer mee dan slechte kleding en zowel mens als milieu hebben hier profijt van.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over XL Bedrijfskleding.

Stijlvol voor een jonge crew, sinds 2007

Als eetcafé willen we dat we er tof bijlopen. We houden alleen niet van het hele losse. Bij XL hebben we een goeie mix van stijlvolle overhemden en blouses, mooie zwarte T-shirts en hele toffe schorten. Uiteraard kleden ze ook de toppers in de keuken en wordt de ijssalon weer in een heel anders jasje gestoken. Stijlvol is belangrijk, XL zorgt voor het modische tintje.

Eetcafé de Witte: Eetcafé 120 FTE

Groeit met ons mee, sinds 2000

Wij zijn klant vanaf dag1 bij XL. Toen met 30 medewerkers, ondertussen met 130 medewerkers en op 3 vestigingen. XL is meegegroeid en (ont)zorgt ons op ieder gebied. Instructeurs en kantoor medewerkers, iedereen zijn eigen pakket in zijn eigen maat in onze huisstijl

Don Opleiding: Opleidingen 130 FTE

Goed georganiseerd, sinds 2014

We zijn een grote club. Niet iedereen is dagelijks op het hoofdkantoor. Via SEM ( slim en makkelijk) kunnen we inloggen en elke medewerker kan zijn eigen pakket samen stellen in zijn eigen maat. Met het puntensysteem hebben we grip op het budget en met de shop op het feit dat de kleding niet alleen past maar ook geschikt is voor het werk. Een metselaar heeft nu eenmaal andere kleding nodig als iemand die alleen maar binnenwanden zet.

Van Mierlo: Bouwbedrijf 150 FTE

Onderscheiden, sinds 2017

Wij onderscheiden ons flink in de markt. We bouwen woningen in het hogere segment. Onze mensen zijn dan ook hoger opgeleide medewerkers op hun eigen vakgebied en expertise. Die stop je niet in een basic collectie. Een eigen collectie was niet goed werkbaar maar door creatief met ons logo om te gaan voelt het alsof we een collectie speciaal voor ons bedrijf hebben gekregen.

Moerman: Bouwbedrijf ( 15 FTE)

Heel veel keuze, sinds 2008

Wij dragen niet perse functionele kleding. Als IT bedrijf zijn we op een andere manier bezig met kleding. Wij willen gewoon toffe dingen met een subtiel logo. Dat heeft XL meer dan genoeg. ( en in iedere maat, ook heel fijn )

Veneco: IT bedrijf ( 175 FTE)

Werkkleding Inspiratie

XL bedrijfskleding voorziet bedrijven uit diverse sectoren en grootte van werkkleding. Bekijk hieronder een aantal van onze showcases!

Bekijk onze projecten

MVO

Onze werkkleding voor zowel dames als heren is gemaakt van hoogwaardige materialen en geproduceerd volgens duurzame productiemethoden. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw werkkleding niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. 

LEES MEER

Contact

Stel een vraag of bezoek onze showroom

Het passen, kopen of bestellen van werkkleding bij XL bedrijfskleding is eenvoudig en gemakkelijk. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder met het vinden van de ideale werkkleding die comfort, stijl en duurzaamheid combineert.

Afspraak maken