Greenwear is speciaal voor de medewerker onder glas!

Greenware website

Functionele bedrijfskleding die heel goed past bij een virusvrij was protocol.

Bij Greenwear stel je jouw kledingpakket gemakkelijk samen dat meteen een verpletterende indruk maakt. Kortom, kleding die perfect past bij jouw bedrijf, die virusvrij gewassen kan worden en er fantastisch uitziet! 

Greenwear vergroot werkplezier

Hygiënisch, comfortabel, duurzaam en dat alles met een topuitstraling! Uw medewerkers werken graag in kleding die comfortabel zit en die er ook nog eens mooi uitziet. Zij voelen zich zelfverzekerder, wat uiteindelijk leidt tot extra werkplezier. Als kleding past, ademt en er goed uitziet, dan is iedereen blij. Meer info? Klik hier om naar de Greenwear website te gaan.

Voordelen Greenwear

  • Kosten besparen op kwaliteit en comfort.
  • Minder slijtage en gaat dus langer mee.
  • Beter draagcomfort voor dames en heren.
  • Sterke uitstraling van uw bedrijf.
  • Kleine aantallen bijbestellen.

Greenwear is speciaal voor de medewerker onder glas!

Bij Greenwear stel je jouw kledingpakket gemakkelijk samen dat meteen een verpletterende indruk maakt. Kortom, kleding die perfect past bij jouw bedrijf, die virusvrij gewassen kan worden en er fantastisch uitziet!

Bezoek website Greenwear

Voor wie is Greenwear?

Tuinbouw leveranciers

Het bestellen van jouw nieuwe bedrijfs-kleding is eenvoudiger, sneller en foutlozer door de gepersonaliseerde webshop.

Telers

Kleding welke perfect past bij jouw gewas? Zoek niet verder, wij hebben het voor jou!

Consultancy

Elke soort textiel, vereist een specifieke wasaanpak. Is jouw bedrijf klaar voor onze specialist Anthony? Hij komt graag bij je langs voor advies en informatie.

Packaging

Licht, fashionable, 60 kleuren, perfecte pasvorm en eenvoudig te wassen en te drogen.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over XL Bedrijfskleding.

Stijlvol voor een jonge crew, sinds 2007

Als eetcafé willen we dat we er tof bijlopen. We houden alleen niet van het hele losse. Bij XL hebben we een goeie mix van stijlvolle overhemden en blouses, mooie zwarte T-shirts en hele toffe schorten. Uiteraard kleden ze ook de toppers in de keuken en wordt de ijssalon weer in een heel anders jasje gestoken. Stijlvol is belangrijk, XL zorgt voor het modische tintje.

Eetcafé de Witte: Eetcafé 120 FTE

Groeit met ons mee, sinds 2000

Wij zijn klant vanaf dag1 bij XL. Toen met 30 medewerkers, ondertussen met 130 medewerkers en op 3 vestigingen. XL is meegegroeid en (ont)zorgt ons op ieder gebied. Instructeurs en kantoor medewerkers, iedereen zijn eigen pakket in zijn eigen maat in onze huisstijl

Don Opleiding: Opleidingen 130 FTE

Goed georganiseerd, sinds 2014

We zijn een grote club. Niet iedereen is dagelijks op het hoofdkantoor. Via SEM ( slim en makkelijk) kunnen we inloggen en elke medewerker kan zijn eigen pakket samen stellen in zijn eigen maat. Met het puntensysteem hebben we grip op het budget en met de shop op het feit dat de kleding niet alleen past maar ook geschikt is voor het werk. Een metselaar heeft nu eenmaal andere kleding nodig als iemand die alleen maar binnenwanden zet.

Van Mierlo: Bouwbedrijf 150 FTE

Onderscheiden, sinds 2017

Wij onderscheiden ons flink in de markt. We bouwen woningen in het hogere segment. Onze mensen zijn dan ook hoger opgeleide medewerkers op hun eigen vakgebied en expertise. Die stop je niet in een basic collectie. Een eigen collectie was niet goed werkbaar maar door creatief met ons logo om te gaan voelt het alsof we een collectie speciaal voor ons bedrijf hebben gekregen.

Moerman: Bouwbedrijf ( 15 FTE)

Heel veel keuze, sinds 2008

Wij dragen niet perse functionele kleding. Als IT bedrijf zijn we op een andere manier bezig met kleding. Wij willen gewoon toffe dingen met een subtiel logo. Dat heeft XL meer dan genoeg. ( en in iedere maat, ook heel fijn )

Veneco: IT bedrijf ( 175 FTE)

Contact

Stel een vraag of bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over onze Greenwear of wilt u advies op maat? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0174-643662 of stuur een e-mail naar info@xlbedrijfskleding.nl. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte horeca kledingoplossing voor uw zaak. Bij XL Bedrijfskleding streven we ernaar om uw team te laten stralen in stijlvolle en comfortabele horeca kleding, zodat uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

Afspraak maken