Wie we zijn?

Een team. Een heel erg leuk team! Met elkaar zorgen we ervoor dat het voor elkaar komt. Uw orders, uw logo, uw kledingpakketten. Dat is wat wij doen. Elke dag, de hele dag.

Less is more!

  • Loyaal
  • Eerlijk
  • Sociaal betrokken

Dat zijn onze kernwaarden. Op deze manier behandelen we iedereen en vinden we het fijn om zaken te doen. We werken samen met onze partners maar kijken ook altijd om ons heen op zoek naar verbeteringen. Vinden we die kijken we altijd eerst bij de bestaande partners. Eerlijk is gewoon makkelijker maar we zijn ook altijd aardig. Van lelijk wordt niemand mooier. Sociaal betrokken, dat is onze natuur. Waar we kunnen zullen we altijd ons steentje bijdragen. Ondersteuning met kleding, financieel maar ook met onze activiteiten in verschillende verenigingen en initiatieven zijn we altijd bezig om te delen.

Al lang?

Ondertussen wel. Roland is gestart in 2000 met het bedrijf naast een baan in de herenmode. Vandaag de dag staat er een organisatie van omvang. Met deze ervaring kunnen we met een gerust hart zeggen dat we niet zoveel verassingen meer kennen. Andersom wel. Wij verrassen dagelijks klanten met allerlei zaken op het gebied van kleding. Of dat nu onze waanzinnige manier van inpakken is of soms gewoon een lekker potje snoep toe te voegen als het even anders loopt dan gepland.

Voor wie?

En dat is het leuke! Voor bijna iedereen. ZZP-ers, eenmalige acties, feestweek organisaties, starters, grof werk, kantoorwerk, grote klanten, kleine bedrijven. Het maakt ons niet uit. Wij helpen heel graag iedereen die op zoek is naar kleding voor het bedrijf. We sluiten niemand uit en hebben een zeer breed aanbod. Iedereen bij ons heeft zijn eigen specialiteit. U roept wat u zoekt en wij zorgen dat u goed geholpen wordt.

Roland van Gulik

Commercieel Directeur

Kevin van Gulik

Operationeel Directeur

Ad Vermolen

Sales

Demi Voois

Office manager

Samantha Rodenburg

Backoffice

Martin van der Hout

Magazijn & logistiek

Renske van der Bos

Magazijn & logistiek

Nicoline van den Bogert

Magazijn & logistiek

Magda Zonneveld

Magazijn & logistiek

Isa van der Kaaij

Marketing

Maak uw showroom afspraak