Maatwerk kleding voor jouw team en bedrijf: Ontwerp jouw unieke stijl

AFSPRAAK MAKEN IN SHOWROOM

Welkom bij XL Bedrijfskleding

Welkom bij XL Bedrijfskleding, dé bestemming voor hoogwaardige custom made kleding die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf of sportteam. Of je nu op zoek bent naar custom made sportkleding, eigen ontworpen bedrijfskleding of werkkleding op maat. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden om jouw visie werkelijkheid te maken.

Ontwerp je eigen sportkleding en bedrijfskleding

Bij XL Bedrijfskleding begrijpen we dat elk team en bedrijf uniek is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je eigen sportkleding en bedrijfskleding te ontwerpen. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptools kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en een unieke stijl creëren die de identiteit van jouw bedrijf of team weerspiegelt. Of het nu gaat om het ontwerpen van polo's, t-shirts, wielerkleding of werkkleding met je eigen logo, onze unieke designs zullen zeker indruk maken.

Custom made kleding voor een professionele uitstraling

Niets laat een sterker indruk achter dan maat gemaakte kleding met jouw eigen logo en ontwerp. Onze custom made sportkleding en bedrijfskleding zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zowel qua ontwerp als functionaliteit. Van sportkleding bedrukken tot werkkleding met jouw bedrijfslogo laten bedrukken, wij bieden de perfecte oplossing om jouw team of bedrijf professioneel en consistent te presenteren.

Van idee tot realiteit

Bij XL Bedrijfskleding geloven we dat de beste resultaten voortkomen uit samenwerking. We staan klaar om jouw ideeën om te zetten in werkelijkheid.

Waarom XL Bedrijfskleding?

Herkomst

45% van onze kleding wordt gemaakt in Europa. Met name Portugal maar ook Macedonië en Polen zijn landen met een zeer hoog niveau van produceren.

Verantwoord

Wij werken alleen samen met producenten die dagelijks bezig zijn met het welzijn van natuur, omgeving en medewerkers! Alle bedrijfskleding die wij leveren wordt geproduceerd door merken die een Code of Conduct hebben ondertekend of lid zijn van Fair Wear of andere organisatie.

Recyclen

Na de draagperiode levert u de kleding gewoon bij ons in! Samen zorgen we dat uw kleding weer grondstoffen wordt en hergebruikt kunnen worden in de volgende fase.

Duurzaam

Als u kwalitatieve kleding koopt, is deze geschikt voor een specifieke taak en zit deze comfortabel. Goede kleding gaat 3x tot 10x langer mee dan slechte kleding en zowel mens als milieu hebben hier profijt van.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over XL Bedrijfskleding.

Stijlvol voor een jonge crew, sinds 2007

Als eetcafé willen we dat we er tof bijlopen. We houden alleen niet van het hele losse. Bij XL hebben we een goeie mix van stijlvolle overhemden en blouses, mooie zwarte T-shirts en hele toffe schorten. Uiteraard kleden ze ook de toppers in de keuken en wordt de ijssalon weer in een heel anders jasje gestoken. Stijlvol is belangrijk, XL zorgt voor het modische tintje.

Eetcafé de Witte: Eetcafé 120 FTE

Groeit met ons mee, sinds 2000

Wij zijn klant vanaf dag1 bij XL. Toen met 30 medewerkers, ondertussen met 130 medewerkers en op 3 vestigingen. XL is meegegroeid en (ont)zorgt ons op ieder gebied. Instructeurs en kantoor medewerkers, iedereen zijn eigen pakket in zijn eigen maat in onze huisstijl

Don Opleiding: Opleidingen 130 FTE

Goed georganiseerd, sinds 2014

We zijn een grote club. Niet iedereen is dagelijks op het hoofdkantoor. Via SEM ( slim en makkelijk) kunnen we inloggen en elke medewerker kan zijn eigen pakket samen stellen in zijn eigen maat. Met het puntensysteem hebben we grip op het budget en met de shop op het feit dat de kleding niet alleen past maar ook geschikt is voor het werk. Een metselaar heeft nu eenmaal andere kleding nodig als iemand die alleen maar binnenwanden zet.

Van Mierlo: Bouwbedrijf 150 FTE

Onderscheiden, sinds 2017

Wij onderscheiden ons flink in de markt. We bouwen woningen in het hogere segment. Onze mensen zijn dan ook hoger opgeleide medewerkers op hun eigen vakgebied en expertise. Die stop je niet in een basic collectie. Een eigen collectie was niet goed werkbaar maar door creatief met ons logo om te gaan voelt het alsof we een collectie speciaal voor ons bedrijf hebben gekregen.

Moerman: Bouwbedrijf ( 15 FTE)

Heel veel keuze, sinds 2008

Wij dragen niet perse functionele kleding. Als IT bedrijf zijn we op een andere manier bezig met kleding. Wij willen gewoon toffe dingen met een subtiel logo. Dat heeft XL meer dan genoeg. ( en in iedere maat, ook heel fijn )

Veneco: IT bedrijf ( 175 FTE)

Custom Made Inspiratie

XL bedrijfskleding voorziet bedrijven uit diverse sectoren en grootte van Representatieve Bedrijfskleding. Bekijk hieronder een aantal van onze showcases!

Bekijk onze projecten

Contact

Stel een vraag of bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over onze horeca bedrijfskleding of wilt u advies op maat? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0174-643662 of stuur een e-mail naar info@xlbedrijfskleding.nl. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte horeca kledingoplossing voor uw zaak. Bij XL Bedrijfskleding streven we ernaar om uw team te laten stralen in stijlvolle en comfortabele horeca kleding, zodat uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

Afspraak maken