Wie we zijn?

Een team. Een heel erg leuk team! Met elkaar zorgen we ervoor dat het voor elkaar komt. Uw orders, uw logo, uw kledingpakketten. Dat is wat wij doen. Elke dag, de hele dag.

Less is more!

  • Loyaal
  • Eerlijk
  • Sociaal betrokken

Dat zijn onze kernwaarden. Op deze manier behandelen we iedereen en vinden we het fijn om zaken te doen. We werken samen met onze partners maar kijken ook altijd om ons heen op zoek naar verbeteringen. Vinden we die kijken we altijd eerst bij de bestaande partners. Eerlijk is gewoon makkelijker maar we zijn ook altijd aardig. Van lelijk wordt niemand mooier. Sociaal betrokken, dat is onze natuur. Waar we kunnen zullen we altijd ons steentje bijdragen. Ondersteuning met kleding, financieel maar ook met onze activiteiten in verschillende verenigingen en initiatieven zijn we altijd bezig om te delen.

Al lang?

Ondertussen wel. Gestart in 2000 als bedrijf naast een baan in de herenmode winkel staat er vandaag een organisatie van omvang. Met deze ervaring kunnen we met een gerust hart zeggen dat we niet zoveel verassingen meer kennen. Andersom wel. Wij verrassen dagelijks klanten met allerlei zaken op het gebied van kleding. Of dat nu onze waanzinnige manier van inpakken is of soms gewoon een leuk potje snoep als het even anders loopt dan gepland.

Voor wie?

En dat is het leuke! Voor bijna iedereen. ZZP-ers, eenmalige acties, feestweek organisaties, starters, grof werk, kantoorwerk, grote klanten, kleine bedrijven. Het maakt ons niet uit. Wij helpen heel graag iedereen die op zoek is naar kleding voor het bedrijf. We sluiten niemand uit en hebben een zeer breed aanbod. Iedereen bij ons heeft zijn eigen specialiteit. U roept wat u zoekt en wij zorgen dat u goed geholpen wordt.

Maak uw showroom afspraak