Jouw Partner in MVO Bedrijfskleding en Duurzame Kleding

AFSPRAAK MAKEN IN SHOWROOM

Welkom bij XL Bedrijfskleding

Bij XL Bedrijfskleding zijn we gepassioneerd over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en het leveren van hoogwaardige, duurzame bedrijfskleding die zowel jouw bedrijf als onze planeet ten goede komt. Wij geloven sterk in de kracht van duurzame kleren en dragen ons steentje bij aan een betere wereld door te focussen op MVO kleding, slow fashion en het recyclen van oude bedrijfskleding.

Onze Duurzame Benadering

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen. Onze toewijding aan het milieu en eerlijke arbeidspraktijken wordt weerspiegeld in onze duurzame bedrijfskleding en onze inspanningen om oude bedrijfskleding te recyclen. Wanneer onze klanten kiezen voor duurzame bedrijfskleding, kiezen ze niet alleen voor hoogwaardige materialen, maar ook voor een bewuste keuze die bijdraagt aan een groenere toekomst.

Kwaliteit in Duurzame Materialen

Onze kleding en schoenen worden vervaardigd met de grootste zorg voor duurzaamheid en kwaliteit. We werken nauw samen met vooraanstaande duurzame merken en onze favoriete partner, Kings of Indigo, om de beste producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van ethiek en duurzaamheid. Met materialen zoals biologisch katoen en andere duurzame stoffen garanderen we niet alleen comfort en stijl, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk.

Een Cirkel van Duurzaamheid

Bij XL Bedrijfskleding geloven we in het creëren van een duurzame cirkel. We moedigen onze klanten aan om oude bedrijfskleding niet weg te gooien, maar in plaats daarvan te kiezen voor bedrijfskleding recyclen. Onze toegewijde inspanningen zorgen ervoor dat oude kleding wordt omgetoverd tot nieuwe producten, waardoor de levensduur van materialen wordt verlengd en de impact op het milieu wordt verminderd.

Fair Wear Foundation

Veel van onze leveranciers zijn lid of omarmen de principes van de Fair Wear Foundation, een organisatie die zich inzet voor eerlijke arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Onze leveranciers werken samen met ons om ervoor te zorgen dat de mensen achter onze kleding eerlijk worden behandeld en fatsoenlijke werkomstandigheden hebben. Dit partnerschap benadrukt onze toewijding aan een rechtvaardige en ethische productieketen.

45% van onze kleding wordt gemaakt in Europa. Met name Portugal maar ook Macedonie en Polen zijn landen met een zeer hoog niveau van produceren. Onze kleding komt deels uit het verre Oosten maar dan alleen bij merken die een Code of Conduct hebben ondertekend, lid zijn van Fair Wear of een andere organisatie en die aangeven dagelijks bezig te zijn met het welzijn van natuur, omgeving en medewerker. Kortom, als wij niet weten wie en hoe het gemaakt wordt verkopen wij het niet. Dat vertellen we er niet bij, dat doen we gewoon.

Maak impact

Jouwimpact.nl telt en maakt verschil. Wow. Vanaf nu telt jouw T-shirt voor jouw event, bedrijf of wat dan ook 3x mee! Dat is namelijk de garantie die wij geven ten opzichte van elk katoenen T-shirt. En daar zijn we zo zeker van dat wij de bespaarde drinkwater liters direct compenseren via Made Blue. 2250 liter per shirt om precies te zijn! BAM!

Ga naar de website

Ontdek Onze Collectie

Bezoek onze website om onze uitgebreide collectie duurzame bedrijfskleding en accessoires te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar tijdloze stukken in slow fashion stijl of specifieke items van onze duurzame merken, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf op een verantwoorde en stijlvolle manier te vertegenwoordigen

Waarom XL Bedrijfskleding?

Herkomst

45% van onze kleding wordt gemaakt in Europa. Met name Portugal maar ook Macedonië en Polen zijn landen met een zeer hoog niveau van produceren.

Verantwoord

Wij werken alleen samen met producenten die dagelijks bezig zijn met het welzijn van natuur, omgeving en medewerkers! Alle bedrijfskleding die wij leveren wordt geproduceerd door merken die een Code of Conduct hebben ondertekend of lid zijn van Fair Wear of andere organisatie.

Recyclen

Na de draagperiode levert u de kleding gewoon bij ons in! Samen zorgen we dat uw kleding weer grondstoffen wordt en hergebruikt kunnen worden in de volgende fase.

Duurzaam

Als u kwalitatieve kleding koopt, is deze geschikt voor een specifieke taak en zit deze comfortabel. Goede kleding gaat 3x tot 10x langer mee dan slechte kleding en zowel mens als milieu hebben hier profijt van.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over XL Bedrijfskleding.

Stijlvol voor een jonge crew, sinds 2007

Als eetcafé willen we dat we er tof bijlopen. We houden alleen niet van het hele losse. Bij XL hebben we een goeie mix van stijlvolle overhemden en blouses, mooie zwarte T-shirts en hele toffe schorten. Uiteraard kleden ze ook de toppers in de keuken en wordt de ijssalon weer in een heel anders jasje gestoken. Stijlvol is belangrijk, XL zorgt voor het modische tintje.

Eetcafé de Witte: Eetcafé 120 FTE

Groeit met ons mee, sinds 2000

Wij zijn klant vanaf dag1 bij XL. Toen met 30 medewerkers, ondertussen met 130 medewerkers en op 3 vestigingen. XL is meegegroeid en (ont)zorgt ons op ieder gebied. Instructeurs en kantoor medewerkers, iedereen zijn eigen pakket in zijn eigen maat in onze huisstijl

Don Opleiding: Opleidingen 130 FTE

Goed georganiseerd, sinds 2014

We zijn een grote club. Niet iedereen is dagelijks op het hoofdkantoor. Via SEM ( slim en makkelijk) kunnen we inloggen en elke medewerker kan zijn eigen pakket samen stellen in zijn eigen maat. Met het puntensysteem hebben we grip op het budget en met de shop op het feit dat de kleding niet alleen past maar ook geschikt is voor het werk. Een metselaar heeft nu eenmaal andere kleding nodig als iemand die alleen maar binnenwanden zet.

Van Mierlo: Bouwbedrijf 150 FTE

Onderscheiden, sinds 2017

Wij onderscheiden ons flink in de markt. We bouwen woningen in het hogere segment. Onze mensen zijn dan ook hoger opgeleide medewerkers op hun eigen vakgebied en expertise. Die stop je niet in een basic collectie. Een eigen collectie was niet goed werkbaar maar door creatief met ons logo om te gaan voelt het alsof we een collectie speciaal voor ons bedrijf hebben gekregen.

Moerman: Bouwbedrijf ( 15 FTE)

Heel veel keuze, sinds 2008

Wij dragen niet perse functionele kleding. Als IT bedrijf zijn we op een andere manier bezig met kleding. Wij willen gewoon toffe dingen met een subtiel logo. Dat heeft XL meer dan genoeg. ( en in iedere maat, ook heel fijn )

Veneco: IT bedrijf ( 175 FTE)

Representatieve Bedrijfskleding Inspiratie

XL bedrijfskleding voorziet bedrijven uit diverse sectoren en grootte van Representatieve Bedrijfskleding. Bekijk hieronder een aantal van onze showcases!

Bekijk onze projecten

Contact

Stel een vraag of bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over onze horeca bedrijfskleding of wilt u advies op maat? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0174-643662 of stuur een e-mail naar info@xlbedrijfskleding.nl. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte horeca kledingoplossing voor uw zaak. Bij XL Bedrijfskleding streven we ernaar om uw team te laten stralen in stijlvolle en comfortabele horeca kleding, zodat uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

Afspraak maken