Tijdloos, maar toch eigentijds 

Soms heb je samenwerkingen die tof zijn, en soms heb je samenwerkingen die héél tof zijn. Een typisch voorbeeld hebben we het afgelopen voetbalseizoen weer mogen ervaren. Dit heeft alles te maken met niemand minder dan Jeroen Rijsdijk, hoofdtrainer van Sparta. Waar we het precies over hebben? Jeroen vertelt het je zelf!

Het begin

"Dit was mijn allereerste seizoen als hoofdtrainer bij de club. Door eerdere samenwerkingen tussen Sparta en XL Bedrijfskleding, mocht ik het clubkostuum in de showroom komen passen. Vanaf het moment dat ik binnenliep, voelde het goed. De klik tussen mij en Kevin was er eigenlijk meteen. Toen is het balletje gaan rollen," vertelt Jeroen. 

Maar dan anders 

Diezelfde middag kwam de vraag op tafel of wij ook casual kleding voor wedstrijddagen mochten verzorgen. Dat zag Jeroen wel zitten. "Het is voor een club als Sparta, maar ook voor mij persoonlijk, heel belangrijk om netjes langs de lijn te staan. Met kleding kun je jezelf namelijk op een bepaalde manier presenteren. Dat zie je ook in het dagelijks leven. Voor mij was het vooral van belang dat de wedstrijdkleding bij mijn eigen stijl paste en comfortabel zat. Ook wilde ik er nét een beetje anders uitzien dan de andere trainers binnen de Eredivisie. Opvallen, maar niet te veel. Stijlvol, maar toch uniek. Een hele uitdaging, maar ik wist dat ik er samen met Kevin uit zou komen."

Met een glimlach 

Alles wat we doen, doen we met een glimlach. We willen dat jij je hoe dan ook meer dan welkom voelt bij ons. Jeroen: "Het contact, zowel online als offline, heeft altijd warm aangevoeld. Dat is iets dat ik heel belangrijk vind. Het moet net als kleding, gewoon goed voelen. Jullie persoonlijke aandacht voor de klant, het maatwerk en de oprechte interesse zijn dingen die er voor mij uitspringen."

Boven verwachting  

Jeroen is meerdere keren bij ons langs geweest, onder andere om de setjes kleding te passen. "Ik weet nog dat Kevin al heel gauw wist wat mij goed zou staat. Je kan merken dat hij jarenlange ervaring heeft. Een grappig feitje is dat ik echte voetbalbenen heb, waardoor ik niet elke spijkerbroek pas. De eerste keer dat ik hier was, kwam Kevin in één keer met de juiste maat, kleur en pasvorm aanzetten. Daar was ik heel verbaasd over." vertelt Jeroen. 

Uiteindelijk is de keuze gevallen op een samenstelling van verschillende merken: Profuomo, Alberto en Harvest of Frost. "Van Profuomo had ik al eerder iets gedragen, dus ik wist dat het een heel fijn merk was. Het ziet er stijlvol uit en zit daarnaast heel comfortabel. De andere merken waren nieuw voor mij, maar sloten er perfect bij aan. Het was een mooie combinatie van tijdloze en seizoensgebonden kleding."

Met het oog op de toekomst 

En nu is het voetbalseizoen alweer voorbij... maar de samenwerking stopt niet! Komend seizoen krijgen wij opnieuw de eer om de wedstrijdkleding voor Jeroen te verzorgen. Daarover volgt later meer! Voor nu moeten we nog even geduld hebben. Jeroen, bedankt voor deze mooie kans en op naar nog meer succesvolle samenwerkingen!  

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over ons werk voor Sparta of bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om bedrijfskleding te creëren die uw merk en medewerkers tot hun recht laat komen.

XL Bedrijfskleding B.V.

Honderdland 225
2676 LV Maasdijk