Voorop in een duurzame samenwerking

Refresh is zich vanuit de reguliere schilderbranche steeds meer gaan ontwikkelen tot een speler welke zich richt op het duurzaam vastgoedonderhoud van bijzondere ondergronden, zoals aluminium, beton, staal en bitumen. Vastgoed is de afgelopen 30 jaar steeds duurzamer ontwikkeld en gebouwd. Hiervoor zijn dus duurzame elementen gebruikt.

Onderscheidende karakter

Met een team van 20 man gaat Refresh voorop in de branche. Niet alleen regulier schilderwerk maar ook innovatieve oplossingen voor bedrijfspanden. Jasper Trijsburg en Koen van den Burg hebben niet zomaar een schildersbedrijf opgezet. Nu is het in de sector heel normaal dat de mensen in het wit gekleed gaan en voor de broeken geldt dat ook zeker bij Refresh. Voor de boven kleding is echter een andere kleur gekozen. Dit geeft ook meteen het onderscheidende karakter weer van het bedrijf.

“ We komen elkaar zakelijk vaak tegen. Niet alleen als het om kleding gaat maar ook op een aantal andere zakelijke momenten. Wij zijn sociaal actief bij verschillende clubs en dat zijn Roland en Kevin ook. Dat schept dan sowieso een band. Daarnaast verstaan we elkaar goed als het gaat om een duurzame onderscheidende uitstraling en dat maakt samenwerken zeer comfortabel. “

Jasper Trijsburg en Koen van den Burg

Neem contact op

Wilt u meer weten over ons werk voor Refresh of bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om bedrijfskleding te creëren die uw merk en medewerkers tot hun recht laat komen.

XL Bedrijfskleding B.V.

Honderdland 225
2676 LV Maasdijk