XL Bedrijfskleding X Sparta Rotterdam Golfdag 2024

Op vrijdag 24 mei was het eindelijk zover! In samenwerking met Sparta Rotterdam organiseerden wij de Bedrijfskleding X Sparta Rotterdam golfdag. Samen lunchen, samen golfen, samen borrelen en samen dineren: dé perfecte middag als je het ons vraagt

Onder het genot van een verzorgde lunch begon de dag met het welkomswoord. Hierna was het tijd voor de 19 flights om de golftalenten te laten zien. En dat deden zij niet voor niets. Er vielen verschillende prijzen te winnen, waaronder: een complete golfoutfit verzorgd door ons, een diner voor vier personen en een wedstrijdbezoek aan NAC Breda in de skybox. Maar deze dag was natuurlijk ook bedoelt om (nieuwe) contacten te leggen. Na het golfen stond de netwerkborrel op de planning. De avond werd afgesloten met een heerlijk diner en feest.

Dankjewel aan Sparta Rotterdam, de aanwezige golfers en iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt! Samen hebben we gezorgd voor een heleboel blije gezichten. Onze missie is meer dan geslaagd.  

Hopelijk tot volgend jaar!  

Neem contact op

Wilt u meer weten over ons werk voor Sparta of bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om bedrijfskleding te creëren die uw merk en medewerkers tot hun recht laat komen.

XL Bedrijfskleding B.V.

Honderdland 225
2676 LV Maasdijk