Samenwerken op zijn Westlands

Sparta is de club van Rotterdam, tenminste dat is in ieder geval wat ze zelf altijd zingen. Tijdens de samenwerking met XL is in ieder geval gebleken dat Sparta een hele gave club is in Rotterdam. Het sociale karakter van de club en XL sluiten dan ook naadloos op elkaar aan. Sparta Events is het deel van Sparta dat de horeca verzorgt. En dat is op zijn zachtst gezegd een heel breed scala van diensten.

De wedstrijddagen, dan weet je wel dat er heel wat bij komt kijken. Maar Sparta Events verzorgt niet alleen de innerlijke mens op deze dagen. Het Kasteel is het hele jaar beschikbaar voor evenementen, bijeenkomsten maar ook bruiloften.

Dat vraagt om een flexibele instelling van de medewerkers maar ook van de leveranciers. Kleding dat er niet alleen goed uitziet maar ook nog eens geschikt is voor verschillende werkzaamheden die de mensen uitvoeren. Het ene moment verkoop je een event en het andere moment sta je nog even snel 30 stoelen erbij te zetten.

Kortom, een hele uitdaging.

Een hele toffe en modische uitstraling

Als sponsor van Sparta wisten we elkaar al snel te vinden. Tessa was de Events aan het opzetten en wij boden onze kleding aan. Wel onder 1 voorwaarde. Het moest een hele toffe en modische uitstraling hebben, we zijn nu eenmaal beide creatieve en moderne ondernemers. Daarnaast wilden we dat iedere medewerker de juiste maat heeft en als er onverhoopt iets aangevuld of vervangen moet worden dat dat snel kan. Resultaat? Gelukt.

“Wat fijn is dat ik snel kan schakelen. De shop van XL is super maar ik sta vaak op de vloer en dan heb ik niet altijd zin en tijd om in te loggen. XL regelt het dan voor mij en voert het in. Zij houden dan de regie en appen even als ze het afleveren. In mijn vak heel fijn want ik ben nu eenmaal de hele dag actief in en rond het Kasteel. “

Tessa Alberts

Neem contact op

Wilt u meer weten over ons werk voor Sparta of bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om bedrijfskleding te creëren die uw merk en medewerkers tot hun recht laat komen.

XL Bedrijfskleding B.V.

Honderdland 225
2676 LV Maasdijk